Generálkivitelezés

Generálkivitelezés magas minőségben, az Ön igényei szerint

 

Nagyobb beruházást tervez? Házat építene? Felújítaná ingatlanát?

Átvállaljuk az ingatlanépítéssel, ingatlanfelújítással járó feladatokat!

Magas minőségben dolgozunk, garanciával, professzionális szinten!

Ön elmondja, mit szeretne, mi megvalósítjuk azt!

 

Generálkivitelezés magas minőségben, határidőre

 

Hívjon bizalommal

Nincs kiszállási díj!

+36-70/672-0236

Bővebb információ

generálkivitelezés

Mi az a generálkivitelezés?

A kifejezés ismeretlen lehet azok számára, akik régebben építkeztek. Ha most tervez egy házfelújítást vagy egy családi ház építését, esetleg egy nagyobb beruházást, akkor az egykor jól bevált főkivitelező helyett már a generálkivitelező fogja megoldani a teljes projektet. A generálkivitelezők gyakorlatilag ugyanazt a munkát végzik, mint egykoron a főkivitelezők.

A kifejezés azt jelenti, hogy kész tervdokumentációk alapján megvalósításra kerülnek az adott ingatlan-, vagy az ingatlanrésszel kapcsolatos munkafolyamatok, az elejétől a kulcsok átadásáig, lépésről lépére. (Generál jelentése: létrehoz, a kivitelezés jelentése pedig: tervek alapján megvalósít.)

Gyakorlott generálkivitelezőként azt tapasztaljuk, hogy saját ügyfeleink rendszeresen megbíznak azzal, hogy mi végezzünk minden munkafolyamatot már igényfelméréstől a szükséges engedélyeztetéseket, tervrajzokat, az épület készítésének minden lépését, a minőség-ellenőrzést követő kulcsátadásig. Ügyfeleink elmondják mit szeretnének és mi megvalósítjuk azt!

Mi a generálkivitelező feladata?

Mitől kíméli meg magát, ha generálkivitelezővel köt szerződést?

Ha velünk, mint generálkivitelezővel dolgoztat, Ön továbbra is élheti a megszokott életét a napi feladatokkal, pihenhet a hétvégén a családdal, találkozni tud a barátokkal, ugyanis generálkivitelezőként mindent mi intézünk. A megállapodásunktól kezdve, Ön folyamatos tájékoztatást és betekintést kap a munkafolyamatokba. Igényeit, kéréseit figyelembe vesszük a teljes projekt ideje alatt. Számunkra az Ön elégedettsége elsődleges szempontunk. A sok ügyintézés és a vele járó rengeteg idő és munka lekerül a válláról, nem Önnek kell végigjárnia az utat, hanem nekünk.

A generálkivitelezéskor az engedélyekkel és tervdokumentációkkal a birtokunkban, először is a teljes projekt terveit készítünk el. Meghatározzuk és megszervezzük a munkafolyamatot, lépésről lépésre összeállítjuk az egymást követő és egymásra épülő sorrendet, megállapodunk az alvállalkozókkal, és ütemterveket készítünk.  Az ütemtervnél elengedhetetlen a külső és belső munkák összehangolása, ugyanis van, amelyik munkafolyamatot lehet párhuzamosan végezni, de van, amelyiknél elengedhetetlen az egymást követő szigorú sorrendiség szabálya!

Amikor már megvannak az engedélyek, a tervek, akkor kezdődhetnek az összehangolt munkafolyamatok elindítása, a projekt megvalósítása. Az építőipari kivitelező a szerződésben foglaltaknak megfelelően kulcsrakész ingatlant ad át nekünk. Egyéb jellegű szerződés esetén csak az ügyféllel történt megállapodáshoz mérten, csak azokat a feladatokat végzi el a megbízása közben, ami a leírtakba tartozik. Velünk megbízható társra találhat az építkezésben, felújításban.

Generálkivitelezési feladatok például:

 

 • engedélyek beszerzése, tervezés, alvállalkozókkal szerződések, munkacsoportok
 • építési sorrend meghatározása, ütemtervek, a munka megszervezése
 • építési munkák: terepszint alatti munkák (pl. alapozás), felépítményi munkák (kőművesmunka, ácsmunka), szakmunkák megfelelő sorrendben (víz-, gáz-, csatorna-, fűtés.)
 • egymásra épülő munkafolyamatok a külső-és belső ütemezés szerint, stb.
 • ingatlant körülvevő környezet kialakítása

 

Külső munkák

Külső munkák a földmunkák, alapozás, aljzat, betonozás, falazás, vakolás, tetőszerkezet, szigetelés, homlokzatszínezés, csatornázás, az ingatlan közvetlen környezetének kialakítása, mint például a  kert -,térburkolat-, autóbejáró stb.,

Belső munkák

Belső munkák például: aljzat kialakítása, falazás, vakolás, valamint burkolások (hideg, meleg), gipszkartonozás, festés, tapétázás, nyílászárók beépítése, különböző hálózatok kialakítása (víz-, gáz, elektromosság) különféle szigetelések (hang-, és hőszigetelés), stb.  és az ügyfél igényeinek megfelelő további munkák.

 

Bármilyen ingatlanprojektről is legyen szó, ha generálkivitelezőre bízza a megoldást, akkor biztos lehet abban, hogy egy professzionális szintű összehangolt, munkát fog kapni, amely igényeire szabva, határidőket betartva készül el az átadás napjára. Ezzel időt, pénzt és energiát takarít meg Önmaga számára.  A teljes munkafolyamat felelőssége a generálkivitelezőt terheli, mert az alvállalkozók munkájáért is vállalja felelősséget. Önnek nem kell telefonálgatnia, egyeztetnie, határidőkkel foglalkoznia, mi mindent elintézünk.

Az évtizedes szakmai múltunknak köszönhetően, ismerjük az építőipar minden területét, az alvállalkozókat és munkájuk minőségét. Cégünk csakis a legjobbakkal dolgozik együtt, szolgáltatásaink sokrétűek. Mi hosszú távú kapcsolatokat alakítottunk ki az évek alatt, és kiváló, igényes szakemberekkel dolgozunk együtt. Az elkészült munkákra, generálkivitelezőként, mi vállaljuk a garanciát.

 

Miért érdemes minket választania?

Mert több mint egy évtizedes pályafutásunk során óriási tapasztalatra tettünk szert, ezt jó tudni rólunk. Gyakorlatunk van az ingatlannal kapcsolatos kihívásokban. Ismerjük a szakmai terület rögös útján a „rögöket” és tudjuk, hogyan kerüljük el vagy ugorjuk át őket. Magas minőségben dolgozunk, profik vagyunk. Határidőket mindig betartatjuk és betartjuk. Nálunk nem fordulhat elő olyan, hogy egy pici csúszás itt, egy pici és nagy ott, aztán százezrek tűnnek el az ügyfél pénztárcájából ezek miatt. Figyelünk a minőségre és garanciát vállalunk a munkánkra. Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb! Nincsenek rejtett költségek és „apróbetűs” részek.

Ha Ön még nem tudta eldönteni, hogy generálkivitelezővel valósítsa meg álmai ingatlanprojektjét, vagy inkább generálkivitelező nélkül, teljesen egyedül, akkor pár kérdéssel segítjük döntését:

 • Képes vagyok átlátni a teljes ingatlanprojektet?
 • Otthon vagyok az engedélyeztetések világában?
 • Tudom, mikor kihez kell fordulni?
 • Tudom, kik a legjobb szakemberek, és szakértők?
 • Biztos megbízhatok  az alvállalkozókban, aki megcsinálja a tetőfedést, aki bevezeti a gázt-, a vizet, jól dolgozik-e a szakember, ..stb.
 • Honnan tudom, hogy milyen színvonalú munkát végez?
 • Bár olcsón dolgozik, lehet jó szakember, ha drágább a társaitól biztos, hogy jobb is?
 • Munka mellett lesz időm és energiám a napi szintű egyeztetésekre?
 • Lesz annyi szabadságom. hogy levezessem, és ellenőrizzem a munkát  a minőséget?
 • Biztos minőségi munkát végez majd az az X-számú mester, vagy a másik, a harmadik?
 • Határidőre megérkeznek e az alapanyagok? Hol rendeljem meg?
 • Milyen jogaim vannak, ha nem jönnek a mesterek, pedig megígérték?
 • Csúszik a projekt, mennyibe fog így kerülni?
 • Mit csinálok, ha nem tudja elvállalni egy mester sem az X munkafolyamatot, leáll az építkezés?
 • Kihez forduljak, ha minőségi hibát észlelek?
 • Elhúzódott a falfelhúzás, nem  lesz kész időben és lehet, a tetőfedő, már nem fog ráérni, mit tegyek?

és folytathatnánk a sort azokkal a kérdésekkel, amire laikusként, nem tudhatjuk a választ.
 

Generálkivitelezés árak

Generálkivitelezővel drágább, vagy olcsóbb a házépítés, ingatlanbővítés?

Ez egy szolgáltatás profiktól, tehát természetes, hogy van költsége. Ez minden esetben egy fix összeg, amellyel lehet számolni, nincsenek váratlan kiadások. Mellette kényelmes, mert nyugodtan dolgozhatunk a munkahelyünkön, vihetjük a gyerekeket óvodába, iskolába és hétvégén még kirándulni is van időnk, a családdal lehetünk. Ha generálkivitelezővel van szerződésünk, akkor folyamatosan kapjuk a tájékoztatást, elmondhatjuk az igényeinket és biztosak lehetünk, hogy az úgy is lesz. Mással nem kell kapcsolatot tartanunk. A felelősség az övé. Továbbá, aki generálkivitelezővel építkezik, 5%-os ÁFA-val számolhat a munkadíj- és az anyagköltség során (Részletek).

Ha Ön nem generálkivitelezővel szeretne dolgozni, akkor számtalan váratlan helyzetbe csöppen, hiszen nem mindennap építkezik. Nem ismerheti a folyamatosan változó jogszabályokat, nem ismerheti a szakma területeit, annak buktatóit, és sorolhatnánk a megannyi feladatot, amit meg kell oldania, napról napra, amíg fel nem épül a ház, vagy az ingatlan. Mindezt teljesen egyedül. Ekkor még nem említettük azt a feszült állapotot, a folyamatos idegeskedést, határidőket a vállalkozókkal való folyamatos egyeztetéseket, amikor vagy anyag nincs, vagy neki jött közbe valami, és csúsznak a munkafolyamatok. Ugyanis elég egy kavics a jól egymásra épített tervünkben és dől az egész projekt. Akár fél évet is húzódhat, miközben emelkednek az árak, a bérek, és sorolhatnánk.

Minden ügyfelünket arra biztatunk, hogy gondolják át a lehetőséget. Nem mindegy, hogy a házépítés, épület felújítás meddig tart, mikor válik költözhetővé, az milyen minőségű lesz illetve minden úgy készült e el, ahogy azt kérték.

generálkivitelező

 

Amennyiben úgy dönt, hogy generálkivitelezővel dolgoztat, szívesen állunk a rendelkezésére!

Generálkivitelezés magas minőségben.

Megvalósítjuk álmait!

Telefonálok

Elérhetőség

Kérjük az alábbi telefonszámot hívja, vagy kérjen visszahívást!
Telefon:

+36-70/672-0236

E-mail:

info.hazepitomester@gmail.com